Bezorgen en afhalen

Bezorgen

U kunt uw bestelling laten bezorgen. Artikelen die op voorraad zijn en die u op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, worden de volgende dag bezorgd. Als dit door omstandigheden niet haalbaar is, wordt de verwachte levertijd met u gecommuniceerd. Kleine pakketten worden hoofdzakelijk geleverd door Post NL, grotere items worden bezorgd door een externe expediteur.

Voor lange rollen (lengtevracht) geldt dat u zelf dient te zorgen voor het lossen van uw bestelling uit de vrachtwagen.

  • Bezorging in Nederland is gratis bij bestellingen vanaf € 150,00 exclusief btw, onder de € 150,00 rekenen wij een bijdrage van € 6,95 exclusief btw. 
  • Bezorging in België is gratis bij bestellingen vanaf € 150,00 exclusief btw, onder de € 150,00 rekenen wij een bijdrage van € 12,50 exclusief btw.
  • Bezorging in andere landen is ook mogelijk. Hiervoor geldt prijs op aanvraag.

Gratis afhalen in ons magazijn in Tubbergen

U kunt uw bestelling ook gratis afhalen in ons magazijn in Tubbergen. Kies in dit geval bij de check-out van uw bestelling voor ‘afhalen’. Wij houden uw bestelling 5 dagen beschikbaar. Bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling binnen deze periode af te halen? Neem dan contact op met de klantenservice om een andere afspraak in te plannen.