Sponsoring

Brokers Kunststoffen is een maatschappelijk betrokken bedrijf. Vanuit die filosofie stellen wij elk jaar een vast budget ter beschikking en ondersteunen wij daarmee diverse activiteiten op maatschappelijk en op sportgebied. Dit jaar zijn dat de volgende projecten/verenigingen:

Brokers Kunststoffen is voor het komende seizoen co-sponsor van de Okay Fashion & Jeans marathonschaats- en skeelerploeg. Het team, uitkomend in de topdivisie; het hoogste niveau in het marathonschaatsen heeft diverse toprijders aan zich weten te binden

Brokers Kunststoffen is sponsor van De Halve Marathon van Hengelo. Klik hier om naar de website te gaan.

De Albergse Cross Club, heeft de eer om in 2016 een NK wedstrijd te mogen organiseren. Wij ondersteunen dit evenement. Klik hier voor de website.

GOW (Gezamenlijke Oostelijke Wielerverenigingen)  Deze organisatie heeft tot doel het veldrijden in alle aspecten te bevorderen. Klik hier om naar site van GOW te gaan.


De Dalruiters in Weerselo. Hier zijn wij een van de sponsoren. Klik hier voor de site.

Stichting Historische Motorrace Tubbergen organiseert ieder jaar historische demonstratieritten te Tubbergen. Klik hier voor de site.

Sinds jaren sponsoren wij regionale autocross organisaties. Klik hier om naar de Facebook pagina van Autosport Bornerbroek te gaan.